Sluit Logo Vento
Ronde hulpstukken
Kleppen
Geluidsdempers
Flexibele slangen
Profielen
Toebehoren
02/02/2021

Ontmoet AirMan, uw nieuwe Vento gids

AirMan heet u welkom

Met AirMan, de gloednieuwe mascotte van Vento beklemtonen we graag het menselijke aspect van ons bedrijf. People vormt het fundament van waaruit wij als organisatie ondernemen. De Vento Group telt vandaag 350 medewerkers, die allemaal mee aan de basis liggen van ons groeiverhaal. Meer weten over waarom iedereen kan rekenen op team Vento? Check het in onze blog!

 

AirMan vertegenwoordigt uw nieuwe Vento gids en zal regelmatig updates, weetjes en innovaties met u delen!

 

Weetje één? Onze website en nieuwe logo kregen extra kleur, namelijk groen. Groen representeert onze pijler planet, duurzaamheid op één.

People, Profit, Planet

Onze nieuwe branding resulteert dus niet alleen in een nieuwe website, een geüpdatete logo en een nieuwe mascotte, maar ook in een betere toelichting van onze drie waarden: people, profit en planet.

 

Bij Vento investeren we elke dag in de betrokkenheid van onze medewerkers en in de duurzame relaties met onze stakeholders. Het resultaat? Één geëngageerde ploeg die op een persoonlijke én flexibele manier aan de vooruitgang werkt.

 

Onze productie verloopt volautomatisch en vijf dagen op zeven de klok rond. We zetten onze medewerkers in, daar waar zij het verschil maken: op de ontwikkeling van eigen producten én op kwaliteitscontrole. Als klant vaart u daar bij, want dankzij deze bewuste aanpak zijn onze prijs- kwaliteitverhouding en levertermijnen van wereldniveau.

 

Ook duurzaamheid dragen we bij Vento hoog in het vaandel. Van zonnepanelen op ons dak tot warmterecuperatie in ons machinepark, het welzijn van onze planeet telt mee in de dagdagelijkse werking van Vento. In de toekomst zetten we hier nog meer op in in de hoop dat we u hiermee kunnen inspireren.

Ontdek onze andere blogposts

Er waait een frisse wind door onze luchtleidingen.

Schrijf u in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte.
© Vento NV 2024 - Cookie- en privacybeleid - Disclaimer