Sluit Logo Vento
Ronde hulpstukken
Kleppen
Geluidsdempers
Flexibele slangen
Profielen
Toebehoren
02/02/2021

People, waarom iedereen kan rekenen op Team Vento

People, een stevig fundament van waaruit wij als organisatie ondernemen en groeien. De Vento Group telt vandaag 350 medewerkers, die allemaal mee aan de basis liggen van ons huidig parcours. Zo verhuisden we sinds de start van Vento maar liefst drie keer naar een grotere productiefaciliteit, richtten we een dochteronderneming op in Polen die in 2020 voor de derde keer de productiefaciliteiten uitbreidde én wonnen we ook al drie keer de Trends Gazellen Award voor snelst groeiende middelgrote onderneming. En ja, dat hebben we allemaal te danken aan ons fantastisch team.

 

Niet alleen de geschiedenis van Vento, maar ook onze kernwaarden maken duidelijk hoe belangrijk het team is. Vento is namelijk een hecht familiebedrijf dat snel kan schakelen. Heeft u dringend iets nodig? Wil u graag zaken bijbestellen? Dan zorgen wij daar meteen voor. Ook staan wij voor een perfecte verhouding in prijs/kwaliteit en zorgen wij ervoor dat uw order vliegensvlug wordt bevestigd. 

Verandering gaat nooit ten koste van het team

Vento behoort tot de top drie van Europese bedrijven binnen zijn sector en staat bekend om zijn doorgedreven automatisatie. Maar nooit ten koste van het team. “Het feit dat wij regelmatig processen automatiseren, resulteerde nog nooit in het ontslag van één van onze medewerkers. Wel veranderen bepaalde functies en groeien deze meer richting supervisie of kwaliteitscontrole.”

Hoe u als klant daar de vruchten van plukt

Elke dag investeren we in de betrokkenheid van onze medewerkers en in duurzame relaties met onze stakeholders. Het resultaat? Één geëngageerde ploeg die op een persoonlijke én flexibele manier aan de vooruitgang van Vento werkt. Dankzij onze vaste equipe bent u zeker van een stabiele samenwerking tussen Vento en uw bedrijf.       

U krijgt dag in dag uit topkwaliteit geleverd en wij zorgen steeds voor een doorgedreven klantenservice. Dankzij de combinatie van een volautomatische productie, vooruitstrevend productdesign en de persoonlijke aanpak van een familiebedrijf, maken we dit waar.

Ons team aan het woord

Wij kunnen dan wel zeggen dat we een geweldig team hebben, maar vindt ons team dat ook? Tijd om hen zelf aan het woord te laten!

 

Stefanie – operator: “Ik kan mij elke dag uitleven in mijn job, maar mijn collega’s zijn de belangrijkste schakel! Teamwork is voor mij heel belangrijk!”

 

Arne - technisch verantwoordelijke: “Projecten volgen elkaar heel snel op, waardoor het belangrijk is dat ik steeds the bigger picture bewaak. Jaja, ik weet steeds wat te doen, nooit een saai moment bij Vento!”

 

Sofie – commerciële medewerker: “Het leukste aan de job? Het contact met de klanten. Omdat wij hen zoveel mogelijk in hun moedertaal proberen verder te helpen, zit je meteen op dezelfde golflente.”

 

Zin om deel uit te maken van dit fantastische team? Check snel onze openstaande vacatures

Bekijk onze vacatures

Ontdek onze andere blogposts

Er waait een frisse wind door onze luchtleidingen.

Schrijf u in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte.
© Vento NV 2024 - Cookie- en privacybeleid - Disclaimer